IT-Drift i Google Workspace - din digitale arbeidsbenk

En av våre mest populære skytjenester er Google Workspace (tidligere G-Suite). I Google Workspace er det samlet en rekke tjenester og verktøy, som kombinert skaper en helhetlig løsning som passer de fleste bedrifter og forenkler deres IT-drift.
CAP10 er Google Partnere og som IT-leverandør har vi lang erfaring med å integrere Google Workspace i bedrifters IT-miljø.

Den digitale kjernen i din bedrift

Med IT-drift gjennom Google Workspace får dere tilgang på bedrifts-epost, med egne e-postadresser gjennom Gmail. Andre tjenester inkludert i Google Workspace er Google Meet, en plattform for videomøter som bidrar til effektiv kommunikasjon innad i teamet, Google kalender og Google Disk, en skylagringstjeneste som gjør filene deres lett tilgjengelig fra en rekke ulike plattformer. Medfølgende er også Google dokumenter, regneark og skjemaer i tillegg til mange andre verktøy.

Sømløst arbeid på tvers av digitale verktøy

En av de største fordelene ved å arbeide i Google Workspace er at alle applikasjonene og verktøyene arbeider sammen, slik at flere personer kan jobbe samtidig i samme dokument og at dokumentet lett kan overføres, presenteres, diskuteres og bearbeides.

Dersom dere ønsker å sette IT-driften til oss og komme i gang med nye løsninger tilbyr vi også et grunnkurs i Google Workspace, slik at deres ansatte kan tilpasse seg den nye tjenesten og raskt utnytte løsningen optimalt.

Er du nysgjerrig på om Google Workspace er den rette skytjenesten for din bedrift? Kontakt oss i CAP10, slik at vi sammen kan kartlegge dine behov og mulighetene for å integrere Google Workshop i deres IT-løsning.

Ta kontakt

Det er gratis, uforpliktende og kan være starten på noe verdifullt for deg og din bedrift

Salg

salg@cap10.no
Akersgata 7, 0158 Oslo

Support

21 08 79 00
Tast #2
support@cap10.no
Last ned fjernstyring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.