Hva er skytjenester og skyløsninger?

Det blir stadig mer og mer populært å investere i og integrere skytjenester blant norske bedrifter, men hva er egentlig en skytjeneste? Skytjenester er en fellesbetegnelse på digitale tjenester som datalagring eller dataprosessering som skjer på eksterne servere.

Den økende populariteten begrunnes med at mengden data som må lagres og håndteres ofte stiller høye krav til kapasiteten hos de lokale serverne. Med skytjenester fra CAP10 behøver ikke lenger deres bedrift å investere i egen IT-drift og lokale servere, noe som frigir både plass og ressurser. I tillegg kan løsningen være nok så kostnadseffektiv, da dere kun betaler for kapasiteten dere faktisk bruker.

Dersom dere skulle ha behov for høyere kapasitet er skyløsningene skalerbare og vil kunne utvikles dynamisk i takt med din bedrift. En annen fordel med å bytte til skytjenester er at vedlikehold og sikkerhet gjøres eksternt av eksperter. Dette gir dere en økt kontroll og muligheten til å ta del i en innovasjonsprosess.

Skytjenester som tilpasses din bedrift

Hos CAP10 er vi opptatt av å kartlegge dine behov for å tilby deg den beste løsningen som kan bidra til verdiskapning hos din bedrift. Våre skytjenester kan kombineres til fleksible løsninger slik at de passer deres behov og preferanser. Ved overgangen til skytjenester kreves det også at deres ansatte tilegner seg ny kunnskap om den nye programvaren og den nye løsningen.

Skytjenester, din nye verktøykasse for IT-verktøy

Skytjenester forenkler også implementeringen og anskaffelsen av nye digitale verktøy. Dette gjør at dere ikke trenger å gå til anskaffelse av nytt utstyr, da etableringen av servere, applikasjoner og driftsplattformer skjer over nettet.

Dersom du ønsker å komme i gang med skytjenester i din bedrift og flytte ikke lenger drive In-house IT-drift kan du kontakte oss I CAP10, slik at vi kan finne de riktige skytjenestene for deg.

Ta kontakt

Det er gratis, uforpliktende og kan være starten på noe verdifullt for deg og din bedrift

Salg

salg@cap10.no
Akersgata 7, 0158 Oslo

Support

21 08 79 00
Tast #2
support@cap10.no
Last ned fjernstyring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.