Medarbeidere i CAP10 sertifiserer seg på Google Cloud Platform

IT er den viktigste støttetjenesten i nesten alle bedrifter

Stabil og sikker drift av IT-plattformen og rask support med kvalitet for sluttbrukerne er det viktigste for de fleste av våre kunder. Det handler om at kunden skal føle seg trygg og at de digitale tjenestene i virksomheten skal være sikre og tilgjengelig uansett hvor og når du jobber og at brukerne får kyndig hjelp når de står fast. Om ikke dette er på plass skapes det fort frustrasjon og verdiskapningen i virksomheten blir lidende.

I CAP10 leverer vi en komplett IT-avdeling as a service - hvor alt dette kommer under kontroll til en forutsigbar og konkurransedyktig pris.

Drift og support er viktig, men digitalisering er noe mer og noe annet. Leverandører som CAP10 har i dag mulighet til å levere tjenester også høyere opp i verdikjeden. Hva driver din bedrift med? Kunne det skapt verdi dersom man fikk bedre oversikt, smidigere leveranseprosesser eller om man skapte nye og verdiøkende tjenester til sine kunder - basert på digital funksjonalitet som allerede ligger ferdig som elementer i infrastrukturen?

Vår IT-avdelingstjeneste har ofte Google Workspace i sentrum. Mulighetene i plattformen kombinert med opplæring, støtte og rådgivning fra oss gjør intern samhandling bedre og den digitale fremdriften raskere og ofte mer interessant. Google Workspace er et komplett sett med kontorstøtteapplikasjoner og legger til rette for modernisering og nye muligheter i arbeidsprosessene. Automatisering av hendelseshåndtering, oversettelser/tekstanalyse, tolkning av bilder/video (AI/ML), digitale skilt og mye mer kan enklere implementeres dersom man gjør rette valg i basisløsningen. Vi kan også levere servermiljøer som automatisk skalerer opp eller ned avhengig av behovet og Data Science, innsamling/visualisering som gir innsikt og kunnskap basert på egne data. Med CAP10 som partner får man kontroll på hele den digitale plattformen - en partner som man kan støtte seg på for å komme videre.

Vi har jobbet med Google Workspace og Google Cloud i mange år og skaffet oss viktig erfaring og ekspertkompetanse som kommer våre kunder til gode hver eneste dag. Mange bedrifter vet ikke at det eksisterer en lang rekke APIer og andre typer ressurser fri til bruk når man har Google Workspace lisenser.

Nå er det flere av våre ansatte som omsetter sin kompetanse til sertifiseringer og vi styrker vår tilstedeværelse i det Norske IT-markedet.

Vi liker og snakke om mulighetene som finnes og tenker gjerne høyt med deg uten at det må koste noe.

Ta kontakt

Det er gratis, uforpliktende og kan være starten på noe verdifullt for deg og din bedrift

Salg

salg@cap10.no
Akersgata 7, 0158 Oslo

Support

21 08 79 00
Tast #2
support@cap10.no
Last ned fjernstyring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.